Cu lanterna la „inviere”

O solutie practica pe care am folosit-o inca din copilarie la biserica, in noptile de asa-zisa Inviere, multi ani de-a randul…

De fapt, nu a fost nimeni care sa asiste la invierea lui Iisus si ridicarea sa la ceruri (nu scrie nicaieri asta)… cadavrul lui Iisus Hristos a disparut din cripta in care era depozitat… mai plauzibil e ca tovarasii lui impreuna cu Maria Magdalena l-au luat pe furis si l-au ingropat intr-un loc secret, pentru ca doar asa puteau sa duca la sfarsit asa-zisa „profeţie” a lui Iisus… daca evreii ar fi fost mai destepti si ar fi pazit cadavrul (astia erau in tabara adversa), basmul cu Iisus-fiul-lui-Dumnezeu n-ar fi ajuns scris in atatea biblii, iar azi n-ar mai fi existat atatea persoane care vorbesc la pereti cu prieteni imaginari, nici razboaie pe motive religioase n-ar mai fi fost. Biserica are tot interesul sa ne minta, sa ne prosteasca sa credem ca exista Dzeu si fii-su Iisus, caci noi suntem abonatii pe viata a bisericii, cu ajutorul nostru Biserica Romana a ajuns sa aiba o avere de 50 miliarde de euro. Biserica ne vinde „coada ursului din padure”. Eu n-am nimic material de castigat ca va spun adevarul si nici nu va sunt dusman.
––––––––––––––––––––
– Hristos a inviat!
– Fals! de fapt, trupul lui Hristos a disparut, ceea ce nu inseamna ca musai a inviat si a zburat la cer. Logica elementara.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s