Transformarea Bisericii Romane din organ autocefalic in societate pe actiuni, fiecare cetatean roman sa aiba o cota egala

Biserica Romana este condusa de un consiliu director format din cativa preoti de rang inalt, care au aproximativ 20000 (douazeci de mii) de preoti angajati sa predea doctrina religioasa si sa manipuleze intreaga populatie de aproximativ 25 milioane de cetateni romani. Biserica se foloseste de credinta cetatenilor in divinitate, pentru a obtine sponsorizari constante de la cetateni, voturi pentru partidele politice care sprijina biserica, donatii, putere in general.

Proiectul „Privatizarea Bisericii Romane” consta in transferarea averii si puterii Bisericii Romane, de la consiliul bisericii si partide politice, la cetatenii Romaniei.

Avantaje pentru toti cetatenii Romaniei, care vor deveni actionari cu parti egale in societatea pe actiuni „Biserica Romana S.A.”:
– vor avea libertatea sa creada in continuare in divinitate, sa faca sponsorizari societatii pe actiuni „Biserica Romana S.A.”.
– cetatenii Romaniei fiind proprietari pe societatea „Biserica Romana S.A.”, vor avea putere si asupra guvernului Romaniei, asupra partidelor politice, asupa economiei Romaniei.
– in loc sa profite cativa sponsori miliardari, partidele politice si o mana de preoti de rang inalt, de toate avantajele si bogatiile acestei tari minunate, mai bine sa profite in mod egal toti cetatenii Romaniei.
– acum averea Bisericii Romane se ridica la aproximativ 50 miliarde EURO (proprietati, cladiri, bani etc); toata aceasta avere va fi divizata la toti cetatenii Romaniei, niciunul din ei neavand voie sa-si vanda partea, pentru ca toata bogatia Bisericii Romane sa ramana patrimoniu national; un mare avantaj pentru cetatenii romani care vor deveni proprietari ai Bisericii Romane, este ca vor avea oricand acces la sume foarte mari de bani, pe care le-ar putea folosi salvand vieti, ajutand romani bolnavi, comunitati devastate de inundatii, etc.
– atat timp cat Biserica Romana nu va deveni proprietatea cetatenilor, orice bolnav de cancer sau alta boala grava care se duce sa ceara 50mii euro de la biserica pentru o operatie complicata, este refuzat din start de biserica pe motiv ca obiectul de activitate a bisericii este doar sa stranga bani de la oameni si sa-i consilieze pe probleme legate de spiritualitate, nicidecum sa-i ajute sa ramana in viata; dupa ce Biserica Romana va deveni proprietatea cetatenilor Romaniei, situatia se va schimba: majoritatea celor sanatosi vor vota ca un anume procent din banii bisericii sa fie folosit pentru a-i ajuta pe cetatenii romani care au fost batuti de soarta.
– cei 20mii de preoti vor ramane angajati ai societatii „Biserica Romana S.A.”, ii vor consilia in continuare ca si pana acum pe romani in probleme de spiritualitate, insa nu vor mai da socoteala catorva preoti de rang inalt, ci vor dea socoteala direct cetatenilor romani.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s